Leveringen van koffie/thee/bestellingen via de webshop: regio Herzele: gratis – rest van België: gratis vanaf € 30 – naar Nederland: gratis vanaf € 50.
Afhaalpunt Oudenaarde: ’t Soethuys – Nederstraat 58, 9700 Oudenaarde – https://www.soethuys.be/
Openingstijden koffiebar: op weekdagen van 6u45 tot 17u en tijdens weekends, feestdagen en schoolvakanties van 9u tot 17u.
Stationsstraat 239 in 9550 Herzele
Reserveren? Bel naar +32 (0)468 13 82 07

Uw perfecte koffie
Op maat door
team Alacart

Over Alacart

In de afgelopen jaren brachten wij onze Alacart koffie op de markt via onze oude locatie te Oudenaarde. Het streven naar voortdurende verbetering voor onze koffie- en theespeciaalzaak, onze liefde en passie voor koffie, bracht ons uiteindelijk naar deze authentieke plek hier in Herzele, in de Vlaamse Ardennen. We zien het als onze missie om je de meest verfijnde en onvergetelijke koffie-ervaring te bieden. Deze nieuwe plek biedt ons ook de mogelijkheid om jou als koffiegenieter nog beter van dienst te zijn en onze koffiedroom waar te maken. Geniet van de subtiele zachtheid en het ongeëvenaarde aroma van onze koffie, die nog steeds op ambachtelijke wijze wordt gebrand. Welkom in de wereld van Alacart koffie!

SCHOON HERZELE

Ontdek betoverende plekjes met een rijke geschiedenis en ongerepte natuur om volledig tot rust te komen: Herzele heeft het allemaal te bieden. Ook de streekbieren genieten hier grote faam. Ben je klaar voor een reis terug in de tijd? Waan jezelf dan een echte graaf bij de prachtige burcht van Herzele. Ontdek de mooiste plekjes van Herzele te voet of met de fiets. Herzele herbergt tevens verschillende authentieke molens die je kunt bezoeken. Meer info: www.visitvlaamseardennen.be/herzele en www.herzele.be/toerisme .

Foto Copyright: Toerisme Oost-Vlaanderen – De burcht van Herzele

TEAM ALACART

Dimitri

Zaakvoerder

Valeska

Branding

Linda

Barista

Fee

Barista

deel uitmaken van ons team?

Heb jij ook de koffie microbe te pakken? Of wil je graag deel uitmaken van het Alacart team? Neem dan gerust contact met ons op en stel jezelf eens voor. Of je nu een ervaren barista bent of gewoonweg dol bent op koffie, we horen graag van je! Aarzel dus niet en laat ons weten waarom je graag bij team Alacart zou willen komen werken.