Leveringen van koffie/thee/bestellingen via de webshop: regio Herzele: gratis – rest van België: gratis vanaf € 30 – naar Nederland: gratis vanaf € 50. Afhaalpunt Oudenaarde: ’t Soethuys – Nederstraat 58, 9700 Oudenaarde – https://www.soethuys.be/ 
Voor reserveringen, klik op ‘Reserveren’ op onze website of bel naar +32 (0)468 13 82 07.
Openingstijden koffiebar: op weekdagen van 6u45 tot 17u
en tijdens weekends, feestdagen en schoolvakanties van 9u tot 17u.
Stationsstraat 239 in 9550 Herzele
Boost jouw business
Met de perfecte
koffie op maat

B2B

De aanwezigheid van goede koffie zorgt voor een welkome onderbreking gedurende de werkdag. Het biedt een moment van ontspanning en sociale interactie, waarbij collega’s met elkaar kunnen praten, ideeën kunnen uitwisselen. Het bevordert de teamspirit en versterkt de samenwerking binnen het bedrijf.

Ook laat kwaliteitsvolle koffie op de werkplek een positieve indruk na bij klanten en bezoekers. Het toont de aandacht voor detail en het streven naar kwaliteit van de organisatie. Een smakelijk kopje koffie kan een goed gesprek op gang brengen en zelfs de basis leggen voor zakelijke kansen.

Kortom, het investeren in een goede koffievoorziening op de werkplek biedt voordelen die verder gaan dan alleen een smaakvol kopje koffie.

Bij Alacart vind je een ruim assortiment aan B2B-diensten:

  • Koffietoestellen
  • Koffieabonnementen
  • Koffiecorner
  • Ambachtelijk gebrande koffie in jouw winkel of op kantoor
  • Losse thee en thee in builtjes in jouw winkel of op kantoor
  • Tassen en bekers
  • Relatiegeschenken met koffie en thee


Voor meer informatie, contacteer ons vrijblijvend op het nummer 09/2980993 of stuur een mailtje ter attentie van Dimitri naar
info@alacart.be.

Wil je een lekkere ambachtelijk gebrande koffie op kantoor, elke maand netjes op tijd geleverd zonder dat je er nog moet aan denken? Kies dan voor ons Alacart koffieabonnement en val nooit meer zonder koffie. Ons abonnement biedt je de beste koffiebeleving, direct bij jou op kantoor.

Dankzij onze logistieke partners kunnen wij u een eenvoudige en snelle levering garanderen. Gratis levering in België vanaf 30 euro, in Nederland vanaf 50 euro.